De vader van meervoudig wereldkampioen Hirosaka heeft een auto op de markt gebracht.

Masaaki Hirosaka, vader van meervoudig wereldkampioen Masami Hirosaka heeft een eigen merk op de markt gebracht. Het merk zal Hirosaka gaan heten en aangepaste versies van de HPI RS4 Pro 4 in een gelimiteerde oplage gaan uitbrengen. De aangepaste versie van Hirosaka zal de naam ALF-05 gaan dragen en zal in een gelimiteerde oplage van slechts 30 stuks gemaakt worden. De RS4 is al een zeer competatieve wagen, wat Atsushi Hara en zijn teamgenoot Surikarn Chaidajsuriya hebben laten zien in thailand bij de 2004 Asia Reedy Race of Champions. Hier zijn ze respectievelijk 1e en 2e geeindigd! Hirosaka senior is meervoudig kampioen als het aankomt op het sleutelen, en zijn aangepaste versie van de RS4 zal voorzien zijn van de volgende tuningparts:

– New type titanium black carbon material is used for main chassis and some other parts.
– Full flat chassis bottom.
– Super light universal and drive shafts.
– Aluminum gear and shaft.
– Oil damper with One-touch length adjuster, and new spring.
– New system roll-bar.
– Light wheel hub and nut.
– Ceramic bearing & diff-balls.

Alle onderdelen van aluminium of titanium zullen van een speciale zwarte coating worden voorzien, en alle onderdelen zullen gemaakt worden uit de beste materialen volgens de strikte specificaties van Hirosaka zelf.

Verder zullen er een zeer beperkt aantal hop-ups beschikbaar komen om je bestaande RS4 te voorzien van exotische tuning. Waar de auto te koop zal zijn, is ons niet duidelijk geworden bij het lezen van het originele nieuwsbericht, maar we gokken dat je een retourtje japan moet boeken om een exemplaar te bemachtigen. En dit is nog steeds geen garantie, want als er meer dan 30 klanten zijn, zal de verkoop onder verloting plaatsvinden. De gelimiteerde serie zal eind Maart 2005 gereed zijn.

Deze uitvoering wordt slechts uitgebracht in een oplage van 30 stuks, en wisselt voor 150.000 yen (1136 euro) van eigenaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *